SERVICII


Obiectivele tale sunt in siguranta, fie ca alegi paza umana sau pachetul mixt, in care combinam cu succes paza umana cu sistemele integrate de securitate.

  • PAZA UMANA

Paza este necesara, iar fiecare perimetru necesita paza, dar daca este gandita de un specialist esti si mai linistit. Detinem solutia pentru fiecare dintre locatiile tale, fie ca este vorba de locuinta ta, ori de sediul tau sau chiar investitia ta.

  • SISTEME DE SECURITATE

De la sistemul clasic de alarma, care cu ajutorul senzorilor de acces pentru usi si ferestre si a senzorilor celor de miscare, pana la cele mai inovatoare metode video si aplicatii controlabile prin intermediul telefonului mobil, suntem in masura sa construim un proiect perfect sigur pentru tine si afacerea ta.

  • SISTEMUL INTELIGENT AL CASEI TALE

Noi te monitorizam, iar tu gestionezi toata casa, prin aplicatia de pe mobilul tau. -deschizi si inchizi usa garajului tau, atunci cand intentionezi sa parchezi sau sa parasesti garajul;-armezi si dezarmezi sistemul de alarma de acasa prin simpla apasare a unui buton sau chiar prin comanda vocala;-poti administra iluminatul casei tale, sau chiar programul de lucru al centralei termice, ori chiar controla jaluzele geamurilor daca acestea permit o legatura cu sistemul tau;-personalizezi intregul sistem Smart asa cum iti doresti, iar acesta iti trimite activitatea sa pe e-mail sau sms, iar tu esti in legatura cu casa ta permanent , chiar daca esti la distanta.

  • INSTALARE DE SISTEME VIDEO SI ANTIEFRACTIE

Vrei sa sti cine vine la tine chiar si atunci cand esti plecat de acasa, iar acest lucru este acum posibil, atat in timp real cat si la comanda ta. Sistemul inregistreaza orice miscare, iar tu o vei putea viziona cand ai timp. Prin intermediul camerelor de interior, a celor de exterior si a soneriilor video esti in legatura permanenta cu casa ta. Vei sti in permanenta cine vine si cine se misca in perimetrul tau prin intermediul camerelor video, iar cand sistemul sesizeaza o miscare o si inregistreaza. O poti vedea oricand prin intermediul nostru. De acum efractia este istorie.

  • MONITORIZARE DE LA DISTANTA

Accesul de la distanta- aici e distanta
Facilitatea de a fi conectat oriunde, oricand, este posibila prin aplicatii dezvoltate special pentru tine. Accesul de la distanta pentru a monitoriza sistemele instalate de noi este acum la dispozitia ta. Ai auzit de ceva mai simplu ?

  • SISTEME DE ALARMARE SI DETECTARE A INCENDIULUI

De acum poti apela la noi pentru sistemul de detectie, alarmare si avertizare la incediu, deoarece orice dispozitiv comercializat si instalat de noi este testat si verificat si vom sti aproape imediat daca pericolul este prezent.Timpul de raspuns este de asemenea foarte scurt, deoarece suntem in legatura permanenta cu organele abilitate pentru interventie in caz de urgenta si serviciile private de urgenta.