031 9226 - Apel în caz de urgență

Povestea noastră de angajament și inovație

Leading the market to new horizons

Angajament pentru Excelență

Misiunea noastră este să oferim cel mai înalt nivel de servicii de securitate, personalizate pentru nevoile unice ale fiecărui client. Ne străduim să creăm un mediu mai sigur pentru afaceri, instituții și persoane fizice.

De când oamenii au avut pentru prima dată locuințe, impulsurile noastre au fost să le protejăm de cei din afară. S-ar putea ca strămoșii noștri timpurii să fi îmblânzit focul pentru a alunga prădătorii din peșterile lor. În Grecia antică, oamenii foloseau o serie de lucruri pentru a-i împiedica pe intruși, inclusiv încuietori, șuruburi și grătare pentru ferestre. Între timp, în Roma antică, încuietorile puzzle erau un lucru.

În zilele noastre nu trebuie să ne bazăm pe astfel de tehnici învechite pentru a ne proteja casele. Sistemele moderne de securitate ne pot ajuta să fim cu ochii pe lucruri și să ne protejeze de nenumărate pericole diferite. Dar care este cel mai bun?

Nu există un răspuns ușor la această întrebare; depinde de un număr mare de factori, inclusiv de caracteristicile pe care le căutați, de echipamentul pe care îl doriți, de nevoile dvs. unice de securitate și, desigur, de bugetul dvs.

 

Peste 30 de ani de inovație în securitate​

Călătoria Noastră

CPI Security a început în 1994 ca o afacere de familie concentrată pe furnizarea de servicii de securitate de încredere. Astăzi, suntem mândri să oferim soluții de securitate de top susținute de o echipă de profesioniști bine pregătiți, adaptându-ne constant la evoluțiile tehnologice.

Clienții noștri

Ne străduim să creăm un mediu mai sigur pentru afaceri, instituții și persoane fizice. Mai jos sunt câteva organizații care ne-au acordat încrederea lor.